Jei jūs nesergate paranoja, tai dar nereiškia, kad jūsų niekas neseka. Tie kurie seksite mus, sveiki! | radom.lt
p.s. nuo savęs galiu pridėti, jiems reikia labai mažai, tik klausytojų bei šio to užkąsti, kažko panašaus į "kraujelio"* sūrį
* paaiškinimai: Kraujelis yra diedukas, iš Molėtų krašto, gaminantis varškės sūrius. Sūriai tie yra tradiciniai lietuviški varškiniai, jie yra labai labai skanūs, biški rūgštūs tokie, bet vis tiek skanūs, sūrius šituos galima valgyti tradiciškai su duona ir sviestu, ar užsitepti medumi, aš jų tradiciškai jau atsivalgiusi, todėl paprastai supjaustau 1 cm storio gabalais, apibarstau prieskoniais iš pievų (kokie tuo metu auga), apšlakstau alyvuogių aliejumi, padruskinu ir 10 minučių pakepu įkaitintoje orkaitėje, patiekiu su šviežiai kepta ciabata + salotomis (kokios tuo metu auga, šiuo metu visokios pomidorų + baziliko variacijos, ar visokių žolių + pati mano mėgstamiausia žolė , žolių karalienė tiesiog RUKOLA)
skanaus ;)
p.s. nuo savęs galiu pridėti, jiems reikia labai mažai, tik klausytojų bei šio to užkąsti, kažko panašaus į "kraujelio"* sūrį
* paaiškinimai: Kraujelis yra diedukas, iš Molėtų krašto, gaminantis varškės sūrius. Sūriai tie yra tradiciniai lietuviški varškiniai, jie yra labai labai skanūs, biški rūgštūs tokie, bet vis tiek skanūs, sūrius šituos galima valgyti tradiciškai su duona ir sviestu, ar užsitepti medumi, aš jų tradiciškai jau atsivalgiusi, todėl paprastai supjaustau 1 cm storio gabalais, apibarstau prieskoniais iš pievų (kokie tuo metu auga), apšlakstau alyvuogių aliejumi, padruskinu ir 10 minučių pakepu įkaitintoje orkaitėje, patiekiu su šviežiai kepta ciabata + salotomis (kokios tuo metu auga, šiuo metu visokios pomidorų + baziliko variacijos, ar visokių žolių + pati mano mėgstamiausia žolė , žolių karalienė tiesiog RUKOLA)
skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą