2012 m. sausio 30 d., pirmadienis

Dėl autorinės nuosavybės


Sveiki,
Mes esame Inga ir Kęstas Samušiai, arba BureBure autoriai.
Gaminti ir platinti mūsų kuriamus veltinio technika atliktus autorinius tekstilės darbus - veltinukus, taip pat kitus darbus, logotipą bei firminį ženklą be  mūsų  sutikimo draudžiama.

Vienintelės tikros mūsų darbų  parduotuvės yra Bure bure Etsy.com ir ing00te  dawanda.com. Mūsų gaminių niekas kitas neplatina ir jais nėra prekiaujama jokiose kitose vietose nei Lietuvoje, nei kitose pasaulio šalyse.
Mes nesame pardavę francizės ar kitaip perleidę teisės į savo vardą, ženklą, savo kuriamų tekstilės darbų išvaizdą, platinimą ar kitaip leidę naudotis savo sukurtais darbais, jeigu jūs radote labai panašius darbų su kitu logotipu ar be jo kitose parduotuvese nei  mūsų  nurodytos, tai yra be  mūsų  leidimo nukopijuoti arba imituojami  mūsų  darbai, mes neatsakome dėl jų kokybės.
Mes nesame svetainėje www.kivikis.com bei kitur su KIVIKIS logotipu parduodamų gaminių autoriai, visi kivikis.com gaminių panašumai į mūsų darbus yra nesuderinti su mumis. Kivikis.com svetainėje pristatomų autorių gyvenimo detales ir vardai yra labai panašūs į mūsų, bet tai nesame mes - BURE BURE autoriai.
Aš - Inga Samušienė, savo vėlimo kursuose mokiau ir mokau tik vėlimo pagrindų ir vėlimo technologijos ir mokęsi pas mane veltinio technologijos neįgyja jokios teisės kopijuoti, masiškai gaminti, platinti komerciniais tikslais ar kitaip kėsintis į mano jau sukurtus autorinius darbus. 
Pasitelkę mano suteiktas žinias naudokite savo energiją ne nukopijuoti ar kitaip pavogti idėjas, bet naujų, dar neatrastų formų, tecnologijų, išraiškų generavimui. Būsių nuoširdžiai laiminga, jei pasimokę pas mane veltinio amato, jūs toliau sėkmingai velsite ir gal net valgysite iš veltinio (originalaus, savo sukurto) duoną. 

  

1 komentaras: