2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Mano batai

Kai pagalvoji, tai aš labai labai mėgstu batus :)Visada juos mėgau, visada ieškojau išskirtinių, dažniausiai sunkiai tokius rasdavau :)
Tai ar gali būti geresnis darbas mėgstančiai batus moteriai nei gaminti batus? Neaa..
Turiu dar vieną buitinė svajonę, tokią spintą - drabužinę - batinę, labiau batinę nei drabužinę :) kur kiekviena pora gražiai lentynėlėje padėta, mačiau panašią dar kažkada paauglystėj nepamenu pavadinimo kokiam filme, ale filmas buvo tikrai geras, apie  gražiai ir prabangiai gyvenančius sutuoktinius, kurie gyvena sau gyvena ir atrodo nėra daugiau ko norėt, tik staiga susipyksta ir pradeda kariauti, paverčia namus baisia karo zona, kur žmona savo dideliu visureigiu traiško nuostabiai prižiūrėtą ir nublizgintą vyro sportinį mašiniuką, o vyras toje gražiojoj žmonos spintoj drabužinėj nupjausto batukams kulniukus - kiekvienai porai po vieną kulną... brrrr... :)
taigi, kai tik randame laiko, gaminame batus, o batus reikia testuoti, reiškia juos tenka gaminti sau ir aplinkiniams. Kaip man malonu :)
Šitie suvelti iš merino vilnos ir nėrinių, dar šiek tiek pridėjau angorinio triušio vilnos, kad ta baltoji batuko dalis būtų kuo minkštesnė ir pūkuotesnė, lyg triušiuko letenėlės. Vai vai koks "glamūras"! :) ir kas čia man dabar nutiko? 
Padas labai jau sudėtingas, iš daug sluoksnių, beje batukai nėra visai plokšti, nuotraukose nesimato, bet nuo batuko centro kulniukas palaipsniui aukštėja.
Ką dar galiu pasakyti? Šiai porai priklauso 2 poros paduko įklotų, tokių linksmų ir išraiškingų - vieni baltai juodi dryžuoti, kiti su snieginio leopardo raštu, kad ryte prieš aunantis batukus užmestum akį į vidų ir galėtum nusišypsot.



3 komentarai:

  1. Nieko nėr smagiau, kaip kurti kažką naujo, siekti, ieškoti. O dar kurti sau... :) Sėkmės ir laukiam tęsinio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Inga,tu tikra batų karalienė.Šitie batai man atrodo super.Sėkmės ieškant ir atrandant.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Manau, kad tokie batai moterims tikrai turėtų patikti, nes jie atrodo ne tik stilingai, bet ir yra šilti.

    AtsakytiPanaikinti