2012 m. vasario 22 d., trečiadienis

Stilingiausių blogų apdovanojimai 2012

Aš jį gavau 2x!!! Vakar nuo  BEA, kurią apdovanojo PATS ROKIŠKIS, o nes todėl kad ir bet ir taip toliau :)  aš esu lėtapėdė ir iškart t.y. vakar nespėjau pasigirti, padėkoti  bei  perduoti prizo laiku kitiems - šiandien gavau tą patį apdovanojimą antra kartą nuo e i t n e, kurią (kuriuos?) apdovanojo tasPATS ROKIŠKIS!

Geras! Vykdau pareigą kuo greičiau! Dėkoju BEA ir e i t n e
Toliau 7 tiesos.. hmm jų  apie mane yra daug, kurios kam įdomios? Prisipažinsiu, perskaičiau ką parašė BEA ir e i t n e ir tai mane užvedė ant šiokio tokio takelio.
1. Buriu burės bure bure :) Aš myliu vandenį ir burlentes. Taip! Be proto! Taip smarkiai myliu, kad šia vasarą gal net ir plauksiu, tai yra bandysiu vėl plaukti. Bet kuriuo atveju, meilė tokia didelė, kad verta būti NR1. 
2. Esu beraštė. Gėda pelėda. GĖDA PELĖDAAAA!!!!
3. Nemoku vaikščioti su aukštakulniais bateliais, o labai labai norėčiau mokėti,  jie (retkarčiais būna) tokie gražūs, et...
4. Mintyse kalbuosi :) dažniausiai su artimais žmonėmis arba draugais, o kartais  ir su menkai pažįstamais paplepu. Būna draugu emailai lieka neatsakyti, o kam? Mes gi mano mintyse nuoširdžiai pasikalbėjome! 
5. Neskiriu kairės nuo dešinės. Šitai gal nėra labai slapta? Tai tūrėtų pastebėti visi su manimi bent kažkur važiavę :) Mano B dažnai klausia - į kurią dešinę (kairę) <-----šitą ar šitą----->? hmm..negaliu atsakyt :)
6. Dažniausiai nežinau kokia šiandien diena. 
7. Visą laiką abejoju (čia apie globalius dalykus kalbu) :)

Dabar sunkiausia dalis, ką apdovanoti, KĄ APDOVANOTI? Aš nežinau, ar galimą tą patį prizą įteikinėti jau jį gavusiems 2011 metais blogams? Manau nea :) Nėra ko kolekcionuoti SbA lyg kokių OSKARŲ ant židinio atraibos.
Aj daug nekalbėsiu, 2x įteikinėti negalima ir taškas,  taigi mano sąrašas bus trumpas, pats trumpiausias iš visų įmanomų - tik aukščiausias laiptelis, aukso medalis
1. Apdovanoju EGLĘ, už nuotaiką, už pačią geriausią nuotaiką!  Ir pavyzdį. Štai taip toliau!

p.s. Tai labiausiai šauktukais persunktas mano tekstas.


2 komentarai:

  1. Smagu buvo ;) O rankų neskiriu ir aš - taip kažkaip netyčia vienodai gavos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atleiskite, gerbiamoji, kad jūsų apdovanojimą prie pernykščio, ant židinio atbrailos, pastatysiu, nieko tokio?:)))Ma rodos, aš jau 100 metų kaip stilinga:D Man didelė garbė gauti ir 2012 metų SBA, ir būt apšauktai geros nuotaikos ir pavyzdžio skleidėja! Ačiū!
    Ovacijos.

    AtsakytiPanaikinti