2011 m. spalio 25 d., antradienis

Kursai Samaroje 2011 birželis. Kурсы в Самаре в июне 2011 года

Как всегда я опаздываю. Я была летом в Самаре, xo xo какой город, какие старинные дома в центре!!!! 
 Девушки, как всегда, в Россия, постарались. Результат Вы видите - это лишь малая часть.

Aš vis pamirštu parodyti ir aprašyti :) Pažadukas, pažadukas aš, bet vis laiko nėr, kiekviena diena prasideda ir baigiasi vėlimu.
Šią vasarą nulėkiau su savo kursais į Samarą. Buvau pritrenkta miesto - sanplaika griūvančio stebuklingai gražaus senamiesčio + baisios sovietinės architektūros + didingos gamtos. 
1 km pločio Volga - 1 km!!!!!  tai jau šis tas, sėdi sau vakare, žiūri žiūri, lyg įžiūri žiburius, o ten pasirodo žiburiai šviečia saloje upės viduryje, o kitas krantas kaži kur toli. Štai taip. Noriu ten vėl. Nepaisant kelių būklės :) kuri pradžioje gąsdina, o po samariečių anekdotų tai tampa dar viena atrakcija :)
Kam įdomu, pažiūrėkite Anastasijos Musaevos darytas foto, pamačiusi kaip aš spangstu dėl senosios Samaros architektūs, jie šį tą nufotografavo  atminimui :)
Apie kursus :) Kaip visada Rusijoje - į kursus susirinko tikros veltinio fanatikės, atsinešė daug medžiagų, pilnas galvas įdėjų, tik spėk tas įdėjas "atmušinėt". Kai vėlėme buvo gal kokie 32 laipsniai, ekstremalu! Ale dabar žiūriu į rezultatus ir smagu. :) Šlepetės iš pirmos nuotraukos man įpatingai brangios - jų autorė labai atsidavęs veltiniui žmogus, pati dažė visus šilkus, daug supranta apie vilnas, gavau dovanų jos dažytų šilkų, juos panaudojau darydama šitą komplektą.  beja, jau ne pirmą kartą dirbu Valdorfo sistemos mokykloje, o kursuose vėl buvo daug Valdorfininkų mokytojų - stebėtinai geros sąlygos vaikams ir kūrybingi mokytojai.










4 komentarai:

  1. Labai labai noriu pamatyti Samaros nuotraukas, kelint1 kart bandau, bet nuoroda neveikia. O labai norisi...
    O mokinių šlepetės puikios, rusų kūrybiškumui nėra lygių daugelyje sričių!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaida, paprašiau, kad Nasta padarytų albumą Publik, gal čia buvo problema :) jei neveiks, bandysiu sukelt gražesnes foto čia :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Preciosos,preciosos y preciosos. Enhorabuena por tu excelente trabajo.

    AtsakytiPanaikinti