2010 m. sausio 29 d., penktadienis

Koks mano mėgstamas rūbas? Suknia!!!!

O ką dažniausiai aš dėviu? eeee... nuskalbtus džnsus, tokia jau ta vienkiemio realybė, nėra kur čia puikuotis sukniomis, o ir tą mėgstamą bene vienintelę dar aktualią..hmmm.... pelytės suvalgė, tep tep... 5 mažos skylutės ant sijono, tokios mažos ir mielos skylutės, kokias tik pelytės gali padaryti :) jau kurį laiką (tiesa vangokai, nes o kam man ji čia?) ieškau naujos mielos suknios, deja nerandu, bet šitas postas ne apie kasdienę suknią, šitas postas apie pas Elsa Mora rastą "The Dress!", kurią dievinu jau kokius metus, o gal ir ilgiau.. mano galva šita "The Dress!" - tobulybių tobulybė :)







  

2 komentarai:

  1. viršutinė dalis iš tiesų labai įspūdinga, apatinė, mano nuomone, galėtų būti gerokai lengvesnė, koks plonytis šilkas, šifonas.. :) Bet čia tik mano nuomonė. Bet kuriuo atveju, tikrai rūbelis įspūdingas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na va, Bea, matyt tu kažką apie tai supranti, man gi viskas paprasčiau, nekenčiu adatų (siuvimo) ir siuvimo (proceso), todėl į siūtus rūbus paprastai jei įsimyliu, tai nuo dušios ir be atodairos... :) net jei jie turi trūkumų, aš jų nematau :) Juokingiausia tai, kad šita suknia man tikriausiai net netiktų,kaip ir dauguma man patinkančių...
    bet būtent dėl tokių rūbų man norisi turėti didelę senobinę skynią, kur galėčiau juos tvarkingai sulanstytus saugoti, karts nuo karto pravėdinti, o jei kas paklaustų kam, galėčiau pasiteisinti... dukrai... :)

    AtsakytiPanaikinti