2009 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Blogai yra nemokėt anglų kalbos...


Vėl bandysiu suprast googlo transliatoriaus laisvą teksto interpretavimą... Mat čia kažką rašo apie mano menulio šlepetes, deja, aš nesuprantu..

4 komentarai:

  1. Aš irgi nemoku anglų kalbos, bet http://vertimas.vdu.lt/twsas/default.aspx pagalba galima išsiverti per minutėlę. Štai kas ten rašoma
    NASA gali turėti planus atsistatydinti jos kosminio kelto operacijos, bet amatininkai ant Etsy, kurie išvengia atitikimo gravitacinės traukos tęsia savo tarpžvaigždinius reisus energiją. Ši savaitė Laiko tai Nenormalų ėmimą mane į lygiagrečią meno ir amato visatą, kur svetimšaliai ir astronautai panašiai nori jaustas per plazmą, siuvinėjimą, o ne ypatingumą. Prisijunkite prie manęs rizikoje už atvejo horizonto atrasti šituos galaktikos stebuklus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. googlo vertejas irgi neblogai vercia xi xi pabandyk suprast pvz :))))))))) :
    kurie pabėgti gravitacinė trauka atitikties tęsia savo tarpžvaigždinės reisais vigor..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Štai vertimas:
    NASA gali planuoti užbaigti savo kosminių laivų operacijas, tačiau menininkai iš Etsy, kurie išvengia gravitacinės vienodumo traukos toliau energingai tęsia savo tarpžvaigždines keliones. Šios savaitės Keep it Weird nukelia mene į paralelinę meno ir rankdarbių visatą, kur į ateivius ir astronautus panašūs (meninkai/rankdarbiautojai) teikia pirmenybę veltiniui o ne plazmai, siuvinėjimui o ne savitumui/keistumui. Prisijunkite ir keliaukite su manimi už įvykių horizonto ir atraskite šiuos galaktikos stebuklus.

    O dar komentaruose daug gerų atsiliepimų apie mėnulinius tapkiukus :)

    AtsakytiPanaikinti