2009 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

2 avytės prieš ir po, bei nesuskaičiuojamai didelė kirpėjų komanda. Renkam geriausią?











Taigi, kuris geriausias avių kirpėjas? :) BALSUOJAM?
p.s. dėkui visiems už labai labai gerą nuotaiką, Jurgai su vyru už pagalbą ruošiantis, Viltei už lavašą, Donatai už nuostabiausią daržovių pyragą (man pačiai nebereikėjo kepti), Renatai už puikiausią atradimą - džiovintus pomidorus, jų paragavusi pirmą kartą pasigailėjau gyvenanti taip toli nuo VLN, Molėtuose ir Utenoj tokio ciudo tikrai nebus, Ramunės Egidijui už pirmą kartą paragautus TIKRUS ŠAŠLYKUS, Daivai ir Viktorui už fotografavimą.. xi xi nebūčiau aš virėjo dukra, daugiausia dėkoju už maistą :) Žodžiu pirmą neoficialų veltinio ir avių kirpimo simpoziumą iškilmingai skelbiu užbaigtą. Iki kitų metų!
eeee balsuojam ir dalinam įspūdžiais komentaruose, gerai?

12 komentarų:

  1. Aj vyras man pasakė, kad su traktoriuku aš užbuksavau, mat jis priekįnį tiltą buvo išjungęs.. na nežinau, ar jūs ką nors supratote,bet tas neįjungtas tiltas turėtų lyg ir rebialituoti(? kaip tas žodis rašosi) mano tragišką traktoriaus vairavimą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Inga, as patyliukais pataisyt norejau...ne Danguole ten, Donata :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi, kodėl aš parašiau Danguolė???
    xi xi, taisau

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tavo traktoriaus vairavimas buvo labai smagus - jokio kaifo, jei butum be trukdzius nulekus:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. gražu žiūrėt kaip ten aveles kerpat:)))

    Ingai ausin pašnabždėsiu apie pomidorus: juos galima labai sėkmingai pačiam namuose džiovint (orkaitėj ar net automobilyje paliktam saulėkaitoj) tik laikyt juos reikia arba sandariai uždarius šaldymo kameroj, arba konservuot aliejuje.

    AtsakytiPanaikinti
  6. jeee dziovinsiu oraitej kartu su slepetem :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. wow, tikrai kaip įspūdingai atrodo tas avių kirpimas, aš austalietiškų filmų prisižiūrėjus apie kaimus, tai įsivaizdavau kitaip net ir avis:))

    AtsakytiPanaikinti
  8. bėje, čiobrelių arbata mmm m, o ta žolė nuo nemiegos geltona,net nežinau kaip vadinasi :) iki šiol mano pagalvėj, miegu nuostabiai. Ir šiaip ačiū už viską, buvo nuostabus šeštadienis, o šiltų bandelių skonis su baltu šokoladu mmmmmmmmmmm iki šiol skonį burnoj jaučiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. ai tiesa,pamiršau prabalsuoti,tai va geriausio avies kirpėjo titulą atiduodu Kęstui, bet padėjėjai irgi manau buvo neblogi :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. tai šlamučius ir laikyk pagalvėje :)
    čiobriai aga, skanu
    Kęstui aš duočiau atkakliausio (desperatiškiausio) kirpėjo titulą, galų gale, kur jam dingt.. xi xi
    Ramunei duočiau atidžiausios titulą, o geriausia - Daiva, matosi, kad ne pirmą kartą avikirpes žirkles laiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. ištrauka iš Renatos laiško man apie Anos prisiminimus:
    "O Ana man vis pasakoja, kaip teta vaziavo i klana ir traktorius geso. Kaip mes saukem "einam einam, o teta niekur nejo". O siandien atsimine zodi "markizas":) Tooookia laiminga! Vis vaiksciojo kazka bande sakyt ir vis neiseidavo. Mykia mykia ir uzbaigia "nezinau" O siandien issisiepus atleke "markizas, markizas Karabasas" Vyras akis isverte ir ziuri. Nieko nesupranta. Ana jam aiskina "vakariene (=vakar/anksciau) markizas markizas karabasas" Stasys ziuri. O ji "teta traktorius markizas". Na, teko isikisti,kad ji nei is sio nei is to savaites ivyki pasakojo:)))"
    skaičiau ir taip smagu..

    AtsakytiPanaikinti
  12. Viktoro ir Daivos foto cia... grazios foto
    http://veltinukai.blogspot.com/2009/09/kaip-kerpamos-avytes.html

    AtsakytiPanaikinti